Dit Massage Værksted er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger og privatliv. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personoplysninger i forbindelse med vores tjenester.

Dataansvarlig

Dit Massage Værksted Lungeskovvej 19, 5591 Gelsted Danmark Internet side: https://ditmassagevaerksted.dk Email: eva@ditmassagevaerksted.dk

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi indsamler følgende typer af personoplysninger:

Formål med indsamling af personoplysninger

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger til følgende formål:

Behandlingsgrundlag

Behandlingen af dine personoplysninger sker på baggrund af dit samtykke, som du giver ved at benytte vores tjenester. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os, men vær opmærksom på, at dette kan påvirke vores mulighed for at levere de aftalte ydelser.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at opfylde de formål, de er indsamlet til, eller så længe det kræves i henhold til gældende lovgivning. Når dine personoplysninger ikke længere er nødvendige, vil de blive slettet eller anonymiseret.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan anmode om at få rettet, slettet eller begrænset behandlingen af dine personoplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen og til at få udleveret dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

For at udøve dine rettigheder kan du kontakte os på ovenstående kontaktinformation.

Sikkerhed

Vi tager passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab, misbrug eller ødelæggelse.

Ændringer til privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, og vi anbefaler, at du regelmæssigt gennemgår privatlivspolitikken for at holde dig opdateret.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på:

Dit Massage Værksted
Lungeskovvej 19, 5591 Gelsted
Danmark
Internet side: https://ditmassagevaerksted.dk
Email: eva@ditmassagevaerksted.dk